Avion yhteistyö-
kumppanina.

Asiakkaamme kertovat Asiakkaamme kertovat

Referenssit - Tilitoimisto Avion Oy

"Keskitymme nyt työhömme"

Vielä muutama vuosi sitten taloushallinto vei ison osan työaikaamme. Meille kannattavinta ajankäyttöä on kuitenkin keskittyä avainosaamiseemme, suunnittelutyöhön. Taloushallinnon ammattilainen suositteli meille Avionia. Olemme tyytyväisiä muutokseen. Nyt meillä on oikea yhteistyökumppani. Rutiinit toimivat, ja lisäksi olemme saaneet päätöstemme tueksi ammattitaitoista ja rahanarvoista neuvontaa. Tästä ovat hyötyneet me ja asiakkaamme. Nyt pystymme panostamaan säästyneen ajan heidän toimeksiantoihinsa. Kerron sinulle mielelläni lisää yhteistyöstämme Avionin kanssa.

Antti Porkka
Porkka & Kuutsa
Visuaalisen yrityskuvan suunnittelutoimisto

"Helppous on avainsana"

Olemme liittyneet samaan tietojärjestelmään Avionin kanssa. Se nopeuttaa taloushallintomme rutiineja merkittävästi. Täysin paperittomaan taloushallintoon emme ole vielä kuitenkaan siirtyneet.
Neljän vuoden yhteistyö Avionin kanssa on todistanut, että asiat voi tehdä myös helposti. Vaikka suuri osa toiminnoista on siirtynyt sähköiseen muotoon, yhteyshenkilömme käy myös säännöllisesti meillä varmistamassa toimintojen sujuvuuden ja antamassa henkilökohtaista talousneuvontaa.
Jos kuvaisin yhdellä sanalla yhteistoimintaamme Avionin kanssa, se sana olisi helppous.

Kim Vaha
Loud Group Oy

"Aikataulut pitää"

Kiitos sinne, minne kiitos kuuluu. Yhteistyö Avionin kanssa on selkeästi vaikuttanut myös omaan toimintaamme. Rutiinit toimivat, aikataulut pitävät ja raportit ovat aina tip top. Liioittelematta voimme sanoa olevamme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme.
Erityisesti arvostamme saamaamme neuvontaa esimerkiksi verokysymyksissä. Neuvontapalvelua olemme saaneet sitä erikseen kysymättä, ja se on ratkaisut monta ongelmaa nopeasti ja tehokkaasti. Yhteistyömme perusta Avionin kanssa on luottamus ja hyvät henkilösuhteet.

ABC Invest Oy
hallituksen puheenjohtaja
toimitusjohtaja

"Monipuolista ja luotettavaa palvelua"

Yli kahdenkymmenen vuoden yrittäjäkokemuksen jälkeen voin sanoa, että nyt meillä on paras mahdollinen tilitoimisto yhteistyökumppanina. Ykköseksi Avionin nostaa luotettava ja laadukas toiminta sekä palvelujen monipuolisuus.
Avion tarjoaa meille paljon muutakin kuin kirjanpitopalvelua. Nykyisin pelkkä peruspalvelu ei riitäisikään yritysten tarpeisiin. Kansainvälinen kauppa ja niihin liittyvät erilaiset alv-ja muut käytännöt olivat yrityksellemme haaste, johon emme aiemmin saaneet riittävää asiantuntija-apua. Nyt saamme. Arvostan erityisesti Avionin kykyä palvella nopeasti. Ongelmat ratkeavat useimmiten muutamassa minuutissa. Yhdellä puhelinsoitolla.

Jussi Konkola
Plaza Consulting Oy